• Hírlevél

  • Kövess minket!

Speedfitness edzés

Speedfitness testre szabott edzések

Speedfitness Újpest Káposztásmegyer

Edzésformák

Választható statikus és dinamikus edzésmódszer

Statikus: Fekvő helyzetben történő izom-stimuláció, azoknak akik valamilyen okból kifolyólag nem képesek magas erőkifejtésre. ( rehabilitációs program )

Dinamikus: Álló-, fekvő helyzetben, mozgás közben végzett gyakorlatok, hihetetlen hatásos, már 10 alkalom után.

speedfitness rehabilitáció,

Rehabilitáció és egészség

Azoknak a betegeknek is elköteleződéssel ajánljuk a speedfitness technológiát akik – valamilyen okból képtelenek megterhelő mozgásokat végezni, nekik külön a gyártóval direkt konzultáció keretén belül együtt dolgozunk ki egy az egyénre szabott rehabilitációs programot. A speedfitness  ebben az ágában is nagyon komoly eredményeket lehet elérni nagyon rövid idő alatt.

Főként derék és hát-, valamint gerinctájéki területekre, számos klinikai eredményről tudunk beszámolni, valamint több éves kutatás után nyíltan a legjobb hatást gyakorol az inkontinenciára.

A széles egészségügyi vizsgálatok kimutatták, hogy roppant hatékony műtétek és szülés utáni rehabilitációra is.

speedfitness sportolóknak

Élsport

Nem titkolt célja az Impulse Beauty-nak, hogy ennek a szegmensnek legfontosabb szerepet tulajdonítani, jómagam is sportoltam, sőt fontos szerepet tölt be az életemben ma is, – példát mutatva a gyermekeimnek és a környezetemnek.

Az élsportolók – legyen bármilyen sport – külön egyénre szabott, a Miha Bodytec központtal egyeztetett és kontrollált edzésprogramot dolgozunk ki, nekik külön figyelmet szentelünk, hiszen már világszerte mindenhol felismerték neves sportolók a speedfitness hatékonyságát és több izommunkát tudnak végezni mélyebb területeken egyéb befektetés nélkül.

Speedfitness Edzések Újpesten a legmodernebb gépekkel, EMS edzés, EMS Training, Alakformálás Újpest

Az edzés intenzitása, rendszeressége

A bevált módszer szerint elegendő heti 2 alkalommal eljönnöd hozzánk, alkalmanként 20 percre és már 10 alkalom után garantáljuk, hogy látványos változáson mész át.

Az edzés nagyon intenzív, ezért is szabjuk egyéni teljesítőképességre, hangulatra, erőnlétre, állóképességre.

Gyere el bátran, megtaláljuk a leggyorsabb módszert ami alakváltozáshoz segít, úgy, hogy közben még jól is érzed magad.

Az edzés előtt javasolunk egy izotóniás ital elfogyasztását, (azért, hogy az edzés hatékonyságát növeljük ), amire természetesen a vendégünk vagy és az edzés végén egy magas proteintartalmú ital is, hogy a céljaid elérd.

Speedfitness Edzések Újpesten a legmodernebb gépekkel, EMS edzés, EMS Training, Alakformálás Újpest

Kitartás és edzésmunka

Azon leszünk, hogy egyénre szabott edzésprogramjaink segítsenek kialakítani benned egy rendszerességet, tudatosságot és mind testi, mind lelki folyamatokban is érezd, hogy hozzánk érdemes visszajönnöd vagy kipróbálni ingyenes próbaedzésünket.

Akkor is gyere el, ha szép, formás alakra vágysz vagy csak egyszerűen ízületi, testi túlterhelés nélkül szeretnél gyorsan fejlődni.

Programjaink között külön szerepet szánunk a hölgyeknek, a formás fenék, az izmos comb és a feszes has programokkal, ezt külön nem kell kérned, mi is tudjuk, hogy döntő szerepet vállal egy alak kidolgozásánál. Ne ijedj meg, ha ezekre csak vágysz, mindent megteszünk, hogy el is érd a céljaid, gyorsabban, mintha edzőterembe járnál.

Speedfitness Edzések Újpesten a legmodernebb gépekkel, EMS edzés, EMS Training, Alakformálás Újpest

Az edzések folyamata, tudatos előkészületek

  • Minden esetben kérünk jelentkezz be és személyi edzőnk segíteni fog a legjobb időpont megtalálásában, alkalmazkodunk az időbeosztásodhoz
  • Az edzés időtartama 30 perc, mindennel együtt kényelmesen az italok elfogyasztásával is maximum 40-45 perc, hidd el kicserélve fogsz tőlünk távozni.
  • Edzés előtt egy izotóniás ital, edzés végeztével egy fehérje shake-kel lepünk meg minden esetben
  • Az edzéseken mindvégig teljes kontroll alatt, egyénre szabott edzésen egy személyi edző segíti a munkádat
  • Tusolásra egy fényterápiás zuhanykabin áll rendelkezésre.
  • Szauna is igénybe vehető
  • Javasoljuk, hogy az edzés előtt 2 órával ne fogyassz ételt és alkoholos termékeket és legalább fél liter folyadékot az edzés előtt igyál

Időpont foglalás

július 2024
hét ked sze csü pén szo vas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Az Impulse Beauty Speedfitness Stúdiót megtalálod ezen a címen:

1048 Budapest, Koszterna Gyula u. 22.

+36-20-55-77-080

Várunk szeretettel!