• Hírlevél

  • Kövess minket!

Bodytec 2 eszköz

Miha Bodytec 2

A miha bodytec kifejlesztett egy forradalmi rendszert: a leginnovatívabb technológia ötvözve optimális eredményekkel és optimális kényelemmel. A laptop nagyságú vezérlő egységet bárhol probléma nélkül használhatjuk: akár utazás közben, akár az attraktív állványra erősítve. Ugyanilyen kényelmes és könnyen kezelhető az elektróda mellény, melyet egy kábel köt össze az edzőkészülékkel. Csatlakoztassuk egy kézmozdulattal és személyi edzőnk máris készen áll a bevetésre.

SZÉP ÉS OKOS

A letisztult szépség könnyű kezeléssel társul – a miha bodytec kialakítása szinte magától értetődő világos kezelőszervekkel. A használói és a szolgáltatók emiatt különösen kedvelik a teljeskörű edzőkészüléket. A konzolon keresztül lehet a funkciókat szabályozni.

IMPULZUSÁTVIVŐ KÁRTYA SZEMÉLYI EDZÉSHEZ

Az integrált impulzusátvivő kártyával egyéni alkalmazások és edzési célok állíthatók össze – amelyek aztán egy gombnyomással bármikor előhívhatók. Az impulzusátvivő kártya rendszer további garancia a miha bodytec-kel végezhető célzott személyes edzésre. Maximális luxus minimális ráfordítás.

miha-bodytec 2 speedfitness, EMS Training
Forradalmi működés

A miha bodytec forradalmian új módon működik: Az elektromos impulzus egyidejűleg stimulálja a hajlító és feszítő, valamint a mélyen fekvő izmokat is. Így célzottan végezhetők az egyes izomcsoportok és az egész test kímélő és hatékony edzése is.

Innovatív

Innovatív technológia plusz ideális hatás és szuper kényelem. A laptop méretű vezérlő gond nélkül használható bárhol, hordozható vagy rögzített formában a vonzó külsejű talpazaton. Ugyanilyen kényelmes a kellemes viselésű funkciómellény, amelyet egy kézmozdulattal csatlakoztatni lehet az edzőkészülékre: Plug & Play

Időpont foglalás

július 2024
hét ked sze csü pén szo vas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Az Impulse Beauty Speedfitness Stúdiót megtalálod ezen a címen:

1048 Budapest, Koszterna Gyula u. 22.

+36-20-55-77-080

Várunk szeretettel!